BE, OVER ONS

Niets is wat
het lijkt.
Alles
verandert

Wereldwijd wordt meer gecommuniceerd dan ooit. Er is een transitie in gang gezet van papier naar digitaal. En duurzaamheid is een ‘trending topic’. Dagelijks denken wij als drukkerij na over communicatiemiddelen van organisaties. En hoe je dat het beste kunt maken, op een duurzame manier. Dat doen we graag samen met de beste mensen uit het vak.

Daarom besloten wij in 2012 ons te verbinden. Dat deden we afgelopen tijd onder de naam Deabrummelkamp. Dat was wel heel letterlijk. Vanaf januari 2017 heten we Be Ink. Want dat is wat wij zijn: inkt. Vierentwintig uur per dag houden wij ons bezig met alles dat geprint wordt. En digitaal of niet, dat gebeurt nog steeds met inkt. De meest innovatieve bio-inkten, dat wel.

Met een geweldige dosis kennis van het vak, maken we communicatie voor nu. En dat laten we graag weten. Vraag ons alles over print; we leggen het je met het grootste plezier uit. Dat is onze passie. En in een tijd van beweging en vernieuwing zijn mensen nodig die printmedia organiseren door te denken, regelen én doen. Waar we op printen, het maakt niet meer uit. Hoe we dat doen, des te meer. Wij zijn printers met gevoel. Gevoel voor inkt. Gevoel voor organisatie. Gevoel voor duurzaamheid. Gevoel voor drukwerk met de beste kwaliteit. Omdat we met aandacht dingen mooier maken.

BIJ EEN NIEUWE NAAM

HOORT EEN NIEUWE

IDENTITEIT

De nieuwe identiteit van Be Ink is zwart-wit. Het hoogst mogelijke contrast in drukwerk. Ingezoomd op het raster, zien we de meest fascinerende patronen. We zijn zo close up dat we er zelf in opgaan.

Drukken en printen is het aanbrengen van inkt op elke ondergrond. CMYK, cyaan, magenta, yellow en key. Key is de zwarte inkt die de lijnen en contrasten zichtbaar maakt. De zwarte inkt is de laag die de artistieke details bevat. Het is de essentie van ons concept en de basis van Be Ink.

HOE WE WERKEN

Onze werkwijze is en blijft een zeer klantgerichte en vooral ambachtelijke benadering. Wij geloven in kernwaarden als aandacht, service en kwaliteit, daar maken wij tijd voor. Deze werkwijze stamt uit onze oorsprong, dit zit in ons DNA. Mooie woorden? Nee hoor, wij maken het waar. Kom eens langs voor een kopje koffie en laat u inspireren.

AANPAK

Samen zoeken we naar de middelen die we nodig hebben om uw doelgroep te bereiken. Om de juiste keuze te maken uit de verschillende media oplossingen is kennis nodig. Wij hebben deze kennis. Daarnaast hebben wij een netwerk aan specialisten om ons heen georganiseerd. Onze kennis in combinatie met dit netwerk is dé manier om het allerbeste resultaat voor u te leveren. Wij organiseren alle delen uit het proces.

Be Ink logo zwart/wit

Jadelaan 49
2132 XX Hoofddorp
023 - 554 18 40
020 - 462 45 45
info@be-ink.nl

VISIE

Wij zijn printers met gevoel.
Gevoel voor inkt. Gevoel voor
organisatie. Gevoel voor duur-
zaamheid. Gevoel voor
drukwerk met de beste
kwaliteit. Omdat we met aan-
dacht dingen mooier maken.

Snippet

Onze maandelijkse food for thought

Pokémon in ons drukwerk, greenwashing, voor de liefhebber van een goed boek. En meer

MASTERS

IN

PRINT

google-site-verification: google82018f5da044b886.html