Is een notitieboek goed voor je gezondheid?

Het notitieboek lijkt niet meer dan een simpel boekje met blanco pagina’s. Met een soepele omslag, maar stevig genoeg. Niet te groot, want het moet nog net in de zak van je jas passen. Je schrijft er dingen in op, je kunt er in tekenen. En mooie papiertjes in bewaren, zoals een suikerzakje uit dat onverwacht leuke hotel. En je neemt het mee, als je onderweg bent. Meer is zo’n notitieboekje niet, toch…?

Vermindert stress

Het uiten van emoties in een notitieboek helpt je bij het verwerken ervan. Journaling, het opschrijven van gedachten, is goed voor je gezondheid. Er is sterk bewijs dat het opschrijven van gedachten een positieve impact heeft op ons welzijn. Nu denk je: moet ik dat óók nog doen, na al die andere dingen die mij dagelijks bezighouden. Jazeker, want er zijn veel voordelen. Door gedachten op te schrijven, kun je gevoelens verhelderen. Je leert jezelf kennen. Het vermindert stress omdat je inzicht krijgt.

Exclusief: Be Ink Notitieboek

Nog even en dan komt de eerste editie van het Be Ink Notitieboek uit. Een écht notitieboek met ruimte voor al jouw gedachten. Maar ook met een serie tutorials van dingen die je zelf met de hand kunt maken. Be Ink gelooft in aandacht voor dingen en heeft daarom dit unieke notitieboek ontwikkeld. Zorg dat je ook een notitieboek ontvangt en bevrijd je brein van chaos!

 

Eerder publiceerden we over handlettering, het tekenen van tekst. Hoe dat werkt lees je in ons nieuwe notitieboekje. Bekijk de blog ‘Waarom aandacht waardevol is.’ Wat komt er allemaal kijken bij het maken van een notitieboek? Binnenkort volgt het derde artikel in de reeks. Blijf op de hoogte.

 

Be Ink logo zwart/wit

Jadelaan 49
2132 XX Hoofddorp
023 - 554 18 40
020 - 462 45 45
info@be-ink.nl

VISIE

Wij zijn printers met gevoel.
Gevoel voor inkt. Gevoel voor
organisatie. Gevoel voor duur-
zaamheid. Gevoel voor
drukwerk met de beste
kwaliteit. Omdat we met aan-
dacht dingen mooier maken.

Snippet

Onze maandelijkse food for thought

Pokémon in ons drukwerk, greenwashing, voor de liefhebber van een goed boek. En meer

MASTERS

IN

PRINT

 

 

 

AVG Privacy Statement

google-site-verification: google82018f5da044b886.html
Share This