SIGNING

IS OVERAL

We worden omringd door reclame-uitingen in veel vormen. Signing is daar een van. Het is de verzamelnaam van producten die zich richten op visuele communicatie. Producten waar bijvoorbeeld een tekst, slogan of logo mee wordt gecommuniceerd. Signing is overal. Het is de manier om een boodschap over te brengen in een campagne of de naam van je bedrijf te etaleren.

Normaal gesproken gebruiken we deze snippet alleen voor leuke weetjes, trends of andere dingen die ons zijn opgevallen in ons vakgebied. En dan hebben we het zo min mogelijk over onszelf. Iedereen krijgt al zo veel informatie te verwerken. Maar heel af en toe gaat het toch over Be Ink. Gewoon, omdat we iets te melden hebben.

Geïnvesteerd

Signing is uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van onze service en biedt fantastische kansen op gebied van print. Be Ink heeft geïnvesteerd in geavanceerde apparatuur en daarmee kunnen wij producties in grote formaten maken, speciaal voor signing.

En we hebben een nieuwe collega: Astrid de Wit heeft ons team versterkt. Zij heeft een enorme dosis kennis en ervaring op gebied van signing. Het is haar met de paplepel ingegoten. De opa van Astrid was letterschilder in Amsterdam. Hij heeft veel restaurants en cafés voorzien van prachtige krulletters.

Mogelijkheden

De huidige technieken maken heel veel mogelijk. Zo kunnen we op veel soorten materiaal printen. Denk aan displays, autobelettering, raamstickers, lichtreclame, print op textiel, POS materiaal, mock-ups en geveldoeken. Voor binnen of buiten, opvallend of bescheiden. Van grote lichtreclames, bilboards, boxletters en reclamezuilen tot een klein naambordje of een uitgebreide bewegwijzering. En dat kan natuurlijk ook op duurzame materialen die recyclebaar zijn.

Wil je meer weten? Bel onze nieuwe collega Astrid of stuur haar een e-mail, dan belt ze jou.

023 55 41840 // astrid@be-ink.nl

Be Ink logo zwart/wit

Jadelaan 49
2132 XX Hoofddorp
023 - 554 18 40
020 - 462 45 45
info@be-ink.nl

VISIE

Wij zijn printers met gevoel.
Gevoel voor inkt. Gevoel voor
organisatie. Gevoel voor duur-
zaamheid. Gevoel voor
drukwerk met de beste
kwaliteit. Omdat we met aan-
dacht dingen mooier maken.

Snippet

Food for thought

Pokémon in ons drukwerk, greenwashing, voor de liefhebber van een goed boek. En meer

MASTERS

IN

PRINT

 

 

 

AVG Privacy Statement

google-site-verification: google82018f5da044b886.html